Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stižu ulagači pa...

Dačić: Ne dopustimo da se led proširi između Srbije i Hrvatske

'Prime minister-designate Ivica Dacic looks on at the Serbian National assembly building during of a parliament session in Belgrade on July 26, 2012.   AFP PHOTO / ANDREJ ISAKOVIC'
AFP/PIXSELL
27.11.2012.
u 21:42

Hasim Thaci je prije prošlog sastanka u Bruxellesu bio u Zagrebu na sastanku s hrvatskim premijerom Zoranom Milanovićem koji se ponudio da bude posrednik između Thacija i mene. A ja se pitam, tko će posredovati između Milanovića i mene?

Čim su ulaganja u njegovu državu u pitanju, srbijanski premijer okreće ploču. Ivica Dačić sastao se danas sa zamjenikom pomoćnika američke državne tajnice Philipom Rickerom koji je obećao ulaganju američkih investitora u Srbiju.

Na sastanku su se dotakli i napetih odnosa sa Hrvatskom nakon presude generalima Gotovini i Markaču na što je Dačić rekao da ne smiju dopustiti da led u odnosima dviju država postaje sve deblji te da "treba naći rješenja za neku vrstu normalizacije odnosa sa Hrvatskom", piše Blic.

– Znate, Hasim Thaci je prije prošlog sastanka u Bruxellesu bio u Zagrebu na sastanku s hrvatskim premijerom Zoranom Milanovićem koji se ponudio da bude posrednik između Thacija i mene. A ja se pitam, tko će posredovati između Milanovića i mene? Ja taj dijalog predlažem i tražim već mjesecima, ali odgovora nema. Oni jednostavno nisu previše zainteresirani, a ako oni nisu previše zainteresirani, onda nisam ni ja – rekao je Dačić.

>> 'Presuda neće utjecati na odnose s Hrvatskom jer oni nisu ni postojali'

Komentara 115

OB
-obrisani-
17:37 28.11.2012.

Aha,ha,ha,ha,ha,ha,ha.... kako ono? ...ko se posljednji smeje,najslađe se smeje... ?? Crko do sutra od muke :))))))

KT
Karika Tura
19:10 28.11.2012.

Je li Dačiću, pa očito da nisi Zokanu dovoljno ponudio da bude posrednik. Ustvari, sereš. Nije Zoka kriv što si ti bez Kosova :)

OB
-obrisani-
16:12 28.11.2012.

Kada će prestati prekomjerno granatiranje vijestima iz ove beznačajne državice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije